Namuose > Braižybos Reikmenys > Derliaus Metalo Valdovas Tiesiai Derliaus Aukso Žalvario Valdovas Su Skylės Apvalios Angos Dizaino Matavimo Priemonė Architektas Studentams

Derliaus Metalo Valdovas Tiesiai Derliaus Aukso Žalvario Valdovas Su Skylės Apvalios Angos Dizaino Matavimo Priemonė Architektas Studentams

€1.16 - €2.19
Statusas
Sandėlyje
Dydžiai
Kiekis
product-2
product-2
product-2
product-2

Pilnas aprašymas

Pridėti jutiklinio vintage stilių, savo darbo vietos su šiuo patvari metalo valdovas.Matavimo coliais, tai valdovas yra puikus rankų darbas ir padidins papuošti jūsų stalo ar dirbtuvių.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Vintage Metalo Valdovas

Medžiaga: Žalvaris

Gaminio Dydis: apie 187*27mm/7.36*1,06 in

Procesas: štampavimo integruota formavimo, paviršiai, piešimo ir poliravimo

Pakavimo Sąrašas:

1pcs* Senovinių Metalo Valdovas

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvarus ir Tvirtas: Žengti į priekį su pasitikėjimu, naudojant šį nedidelį metalo valdovas, pagaminti iš aukštos kokybės žalvario.Jis pastatytas paskutinis, be rūdžių ar deforming, suteikiant jums tikslius matavimus už metus į priekį.

2.Patobulintas Tikslumo: Atnaujinti savo matavimo žaidimas su mūsų mažos metalinės liniuotės, siūlanti dual svarstyklės centimetrų ir colių.Tiksliai išmatuoti skirtingų vienetų su padidintu tikslumu.Idealiai tinka profesionalams, architektūros, inžinerijos, ir amatai.

3.Unikali Tekstūra: Ši maža metalo valdovas yra specialiai apdorotų paviršių, kad ji suteikia unikalią tekstūrą ir blizgesį, todėl išsiskirti iš kitų valdovų.Jis yra puikus pridėti jutiklinio elegancija prie savo darbo stalo ar verslo.

4.Patogus Apdaila Turi Turėti: mažas metalo valdovas yra apvalios angos dizaino, kuris yra puikus girliandos ant raktų pakabukai arba kabliukai, taip taupant erdvę ir padidinti savo stilių.

5.Universali Priemonė: Plačiai naudojami dažymas, rankų darbas, ir kitų kūrybinių projektų, šis mažas, metalo valdovas suteikia tikslius matavimus ilgis, aukštis, plotis, bei kirpimo.Atraskite naujas galimybes su šiuo universalus matavimo įrankis.

Specifikacija

  • Kilmės : Žemyninė Kinija

Žymos

DAŽNAI PERKAMOS KARTU

aprašymas šis produktas yra pagamintas iš geros žalvaris medžiaga, praktiškas ir patvarus naudoti, kuri yra tinkama matavimo naudoti.gali būti taikomas namų ir biurų, naudojant, studentams ir dėstytojams, naudojant.tai yra labai patogus naudoti ir tiksliai matuoti. savybės -spalva: auksinė -medžiaga: žalvaris dydis(trikampio
patenkinti įvairius poreikius: šis paketas suteikia jums su 6 vienetų krašto valdovai, pakankamas kiekis, naudingas jūsų kortelės priėmimo ir kitus projektus; ir jūs galite dalintis jais su savo draugais, kolegomis ir kt. tvirta ir patikima medžiaga: pagamintas iš aukštos anglies plieno, šis die cut yra tvirtas ir stiprus, sunku nutraukti,